- مواد لازم برای تهیه قرابیه الماس پرتقالی
آرد به مقدار لازم (با لیوان ۲۰۰ میلی ۳.۵ لیوان آرد استفاده کنید ، هر لیوان حدود ۱۱۰ گرم است)
۲۰۰ گرم کره و یا مارگارین
نشاسته ۱ استکان (۴۰ گرم ، ذرت یا گندم)
۱ عدد تخم مرغ
پودر قند ۱ استکان (۵۰ گرم)
روغن مایع نصف استکان (استکان کمر باریک ترک ، ۴۰ گرم)
وانیل شکری ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (۱۰ گرم و یا ۲.۵ قاشق چای خوری)
پوست رنده شده ۱ عدد پرتقال (بهتر است رنده ریز کنید)
برای روی قرابیه
شکر
شکلات صبحانه و یا شکلات آب شده به روش بن ماری
- طرز تهیه قرابیه الماس پرتقالی
کرهای که در دمای اتاق نرم شده را داخل ظرفی بریزید.
بقیه مواد بجز آرد را اضافه کرده و با دست ورز دهید.
آرد را کم کم افزوده و به ورز دادن ادامه دهید. به اندازهای آرد بریزید که خمیر نرمی شود که به دست نمیچسبد.
از خمیر تکههایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. سپس در شکر بغلتانید.
وسط قرابیه را با انگشت یا بوسیله دیگری گود کنید.
داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.
سینی را در فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید، مراقب باشید شیرینی خیلی سرخ نشود.
زمان پخت در فرهای مختلف میتواند تغییر کند. وقتی زیر قرابیه کمی سرخ شد یعنی پخته است.
بعد از اینکه قرابیه الماس پرتقالی سرد شد از سینی فر بردارید و داخل ظرف سرو بچینید.
قسمت گودی را با شکلات صبحانه یا شکلاتی که به روش بن ماری آب شده پر کنید.
turkyemekler@
نظر شما